O Našoj Kompaniji

Više od 3 godine iskustva

Jedna stvar je sigurna; nitko ne želi da radi ili živi u nečistom okruženju. Za zdravlje, sigurnost, komfort i produktivnost Vas i Vaših uposlenika, važno je da površine ostaju čiste, obzirom da većina bakterija i virusa štetnih po zdravlje ljudi dolazi sa nepropisno očišćenih površina.
Naša agencija ekoHERTZ će Vam osigurati sigurnost i zdravlje za Vaše članove obitelji , učenike, studente, pacijente po razumnim i prihvatljivim cijenama.

Naša Misija

Cilj nam je postati vodeća agencija u regiji koja pruža sigurne, provjerene, standardizirane i učinkovite usluge našim stalnim i novim klijentima.

Naša Vizija

Imamo u cilju otvaranje novih lokacija diljem Bosne i Hercegovine, sve predane istim  principima, pravilima i normama kao ova koju danas imamo.

Ako nekim slučajem niste zadovoljni uslugom, javite nam se,
sigurni smo da sve možemo riješiti!

Samo nas pozovite

Naše Vrijednosti

Naš glavni cilj je osloboditi Vama vrijeme! Svi naši telefoni rade 0/24h, slobodno nas kontaktirajte!

  • Orjentirani klijentima:  Mi tretiramo klijente kao da radimo sami sebi. Cijenimo njihove komentare i utiske i pomoću njih razvijamo svoje mogućnosti u tom pravcu.
  • Ekološki-prihvatljivi:  Mi pažljivo biramo najbolje i najprirodnije opcije po pitanju sredstava za čišćenje pazći na rezultate.
  • Savršenstvo i Perfekcija: Mi pružamo našim djelatnicima konstantnu obuku kako bi održali maksimalnu kvalitetu. Trudimo se ostati up-to-date sa novim proizvodima i tehnologijama i implementirati ih na terenu.
  • Rast/RazvojMi se pokušavamo istaknuti u zajednici; pravimo dugotrajna poznanstva, a u međuvremenu se pokušavamo proširiti. Samim time, konstantno tražimo nove ljude.