Što Naši Klijenti Kažu

S ponosom objavljujemo komentare nekih od naših zadovoljnih klijenata

Nikola Pavković

Koristio sam njihove usluge čišćenja prilikom preseljanja u novu kuću. Pristupačni su, nisu skupi, ekipa koja je radila bila je izuzetno ugodna i profesionalna. Ne volim čišćenje, oduzima mi puno vremena, tako da ću vjerojatno opet surađivati sa ekoHERTZ-om.

Mirjana Kvesić

Čula sam za firmu ekoHERTZ preko prijateljice koja je također koristila njihove usluge čišćenja i bila je zadovoljna. Obožavam tepihe pa ih imam mnogo što mi je oduzimalo previše vremena za čišćenje. Već nekoliko mjeseci brigu o tepisima prepuštam ekoHERTZ firmi i njihovom preljubaznom osoblju.

Ivan Jelić

Imam samo riječi pohvale za ekoHERTZ firmu. Potrebne su mi bile usluge čišćenja ureda i staklenih površina i odradili su odličan posao. Surađujemo već nekoliko mjeseci, redovno održavanje i ne mislim tražiti ikoga drugog. Svakako preporučujem suradnju sa ekoHERTZ firmom.

Filip Barbarić

Koristio sam različite agencije za čišćenje, ali ova je najbolja. Pojavili su se dosta rano, uradili dosta temeljit posao i bili su skroz ljubazni. Odnijeli su smeće, počistili iza sebe, tako da nisam morao ništa raditi nakon njih. Cijenom su prihvatljivi, nisu skupi, barem ne meni. Sve preporuke!

Pipa Slišković

Temeljito i detaljno čišćenje. Ekipa je uradila čudo posao u mom apartmanu, od ulaznih vrata pa sve do roletni. Preporučam svakome tko želi brzu i efikasnu uslugu.

Nihad Suljić

Žena i ja smo zadovoljni korisnici već par godina. ekoHERTZ stvarno čini sve po dogovoru, mi im samo damo ključ od vrata, dok dođemo s posla, sve bude gotovo, čisto, pospremljeno. Stvarno, svaka čast!