Čišćenje Kuća

Čišćenje Kuća

Odozdo na gore. I nazad.
Jedno je sigurno: Mi čistimo sve. Vaše nekretnine će se blistati od podruma do tavana. Podove metemo i ribamo, a tepihe dubinski usisavamo. Temeljno čistimo kompletnu zgradu – od kvake na ulaznim vratima preko gelendera i liftova, pa sve do sporednih prostorija, uključujući i električne uređaje.
Povjerenje je dobro, ali je kontrola još bolja.
Zato prilikom čišćenja provjeravamo i tehničke uređaje. Osim toga, čistimo i prostor ispred kuće. U naše zadatke se tako ubraja i metenje pločnika i dvorišta, isto kao i otklanjanje vidljivih prljavština poput grafita.
Kako bi Vaši objekti zablistali novim sjajem, dovoljna je i obična hladna voda. Koristimo isključivo visokokvalitetna sredstva koja sve vrste površina čiste hladnom vodom, ne ostavljajući pritom tragove i ne zagađujući životnu sredinu. Prednost za Vas: naše osoblje zaduženo za čišćenje sa sobom donosi sve potrebne uređaje i sredstva za čišćenje – Vi nemate obavezu ništa da osigurate.

U dogovoru s Vama sačinjavamo individualan plan čišćenja, koji prilagođavamo konkretno Vašim potrebama. U uobičajenim okolnostima čišćenje se obavlja jednom tjedno, a generalno čišćenje treba sprovesti dvaput godišnje – međutim, po želji je moguće i češće.
I da naglasimo: Kako bi se svi Vaši ukućani tokom cijele godine osjećali dobro, čistimo onoliko često koliko to zahtjeva odgovarajuće godišnje doba. Tako recimo tokom zime čistimo češće nego ljeti. Pritom imate mogućnost da sami odredite učestalost čišćenja.

Telefon: 063 188 848
Pon-Sub: 08:00h– 18:00h
Zatraži Ponudu